BEL GERUST NAAR 033-7520465 VOOR EEN AFSPRAAK

Occasions in de buurtBent u op zoek naar een andere auto? Dan zoekt u het liefst naar occasions bij u in de buurt. Een plek waar ze veel verschillende merken en modellen hebben in verschillende prijsklassen en waar u genoeg keuze heeft. Dan bent u bij First Autoplaza aan het juiste adres.

Groot aanbod

First Autoplaza heeft een ruim aanbod occasions bij u in de buurt. Kleine en grote auto’s, oudere en bijna nieuw, degelijk of juist snel, als klein autootje voor erbij of juist een grote gezinswagen. Wat u ook zoekt, u vindt het vast bij First Autoplaza. In onze ruim opgezette showroom vindt u meer dan 40 verschillende auto’s. Op de website kunt u alvast een kijkje nemen in ons aanbod. U vindt hier ook alle informatie en specificaties over onze occasions. Wilt u een proefrit maken? Maak dan online direct een afspraak. U kunt dan uw favoriet komen bekijken en direct een rondje rijden. En natuurlijk laten wij u ook meteen de rest van onze showroom zien en kunnen wij u adviseren om een keuze te maken.

Voorzien van apk

Al onze occasions zijn voorzien van een apk. Voordat ze in onze showroom komen worden ze zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd. Indien nodig krijgen ze eerst nog een apk. Zo weet u zeker dat u een goede auto koopt tegen een scherpe prijs. En bij ons zijn de afleverkosten opgenomen in de verkoopprijs. Er komen dus geen aanvullende kosten meer bij. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Bent u ook op zoek naar occasions in de buurt? Neem dan contact op met First Autoplaza en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.