BEL GERUST NAAR 033-7520465 VOOR EEN AFSPRAAK

Occasions AmersfoortBij First Autoplaza vindt u een grote collectie occasions in Amersfoort. In onze grote, ruim opgezette showroom hebben wij gemiddeld rond de 40 a 50 auto’s op voorraad van alle merken. Voor elke prijsklasse kunt u bij ons terecht, van een auto voor een paar honderd euro tot aan een luxere auto van 20.000 auto.

Zorgvuldig nagekeken

Of u nu op zoek bent naar occasions in Amersfoort als uw eerste auto, als auto voor erbij of voor uw gezin, bij First Autoplaza bent u aan het juiste adres. Alle auto’s worden eerst zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd voordat ze de showroom in gaan. Indien nodig zorgen we voor een nieuwe apk. Daardoor kunnen we onze occasions in Amersfoort ook leveren met garantie. Zo weet u zeker dat u een goede auto koopt.

Bekijk nu online ons aanbod

Op onze website kunt u al een deel van onze occasions online bekijken. Wilt u een van de auto’s komen bekijken en een proefrit maken? Vraag dan online een proefrit aan. Wilt u zich liever laten verrassen door ons aanbod? Breng dan een bezoek aan onze showroom en bekijk onder het genot van een kopje koffie onze collectie occasions in Amersfoort.

Showroom

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. U kunt van 9.00 tot en met 21.00 uur op afspraak bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. Ons team met enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om u te woord te staan en u alles te vertellen over onze auto’s.