BEL GERUST NAAR 033-7520465 VOOR EEN AFSPRAAK

Auto AmersfoortBent u op zoek naar een auto in Amersfoort? Dan bent u bij First Autoplaza aan het juiste adres.

Ruim opgezette showroom

In onze ruim opgezette showroom vindt u een groot aanbod occasions van diverse merken in verschillende prijsklassen. Door de grote keuze kan vrijwel iedereen bij ons een geschikte auto vinden. Voordat een auto bij ons in de showroom komt, wordt de auto eerst gecontroleerd en nagekeken. Indien nodig wordt de auto gekeurd. Elke auto die u bij First Autoplaza koopt is voorzien van apk. Sommige auto’s worden zelfs met garantie geleverd. U weet dus altijd dat u een goede auto koopt.

 

Iets dat al veel van onze klanten hebben ervaren. Zij weten dan ook steeds de weg naar ons bedrijf te vinden wanneer zij toe zijn aan een andere auto.

Inruilen

Bent u op zoek naar een andere auto in Amersfoort en heeft u al een auto? Dan kunt u uw huidige auto ook bij ons inruilen. Kom gerust eens langs en bespreek de mogelijkheden met een van onze enthousiaste medewerkers.

Direct overschrijven op kantoor

U heeft bij ons op kantoor tevens de mogelijkheid om de auto over te schrijven en de tenaamstelling te regelen. Wanneer u uw auto komt in komt leveren en uw nieuwe occasion komt ophalen kunt u dit direct regelen.

 

U vindt First Autoplaza aan de Neonweg 2 in Amersfoort. Wij zijn van maandag tot en vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur geopend en van zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Maakt u wel eerst even een afspraak? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-53503115.