BEL GERUST NAAR 033-7520465 VOOR EEN AFSPRAAK

Aanschaf autoDe aanschaf van een auto is voor veel mensen best wel een belangrijke gebeurtenis. Het is tenslotte geen pak melk dat u koopt. Een goed en eerlijk advies en een vorm van garantie zijn daarin belangrijk. Bij First Autoplaza begrijpen wij dat. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om u te voorzien van oprecht advies over de aanschaf van uw auto.

Van turbo tot automaat

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen? Maak dan direct een afspraak en laat u verrassen door onze grote en ruim opgezette showroom met een grote diversiteit aan auto’s. Van kleine stadsautootje tot grote gezinswagen en van turbo tot automaat. U vindt in onze showroom verschillende merken en modellen in verschillende prijsklassen. Vertel ons wat u zoekt en wij lopen graag met u mee en vertellen u van alles over de auto’s.

Ter plekke overschrijven

Na de aanschaf van de auto wordt de tenaamstelling geregeld. De auto wordt overgeschreven. Dit kan meteen bij ons op kantoor. Dat is wel zo prettig. Dit wordt geregeld op het moment dat u de auto op komt halen.

Financiering en verzekering

Wilt u graag een andere auto maar kunt u de financiering niet rond krijgen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij regelen dit snel en betrouwbaar via DMF krediet. Wilt u meer informatie hierover? Informeer dan bij een van onze medewerkers. Ook de verzekering van uw auto kunt u via First Autoplaza regelen. Via VDK Assurantiën heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende verzekeringen bij betrouwbare partners. En via First Autoplaza krijgt u maar liefst 30% korting.